Bilnätet

Trygga och smidiga bilaffärer

Vi har sedan slutet på 1990-talet hjälpt privatpersoner och företag att hitta sin nästa bil. Genom väl inarbetade kontakter i branschen kan vi på uppdrag uppfylla alla era krav i samband med ert nästa bilköp, alla affärer är viktiga för oss. Vår passion och erfarenhet för bilar borgar för en trygg affär. Vi jobbar på ett modernt sett där vi gärna hjälper er med finansiering/leasing, försäkring, garanti, extramonterad utrustning och hemleverans i samband med köpet. Alla våra bilar rekonditioneras med Ecoshine system.

Varmt välkommen önskar Bilnätet

Våra samarbeten din trygghet

DNB är en av de ledande nordiska aktörerna inom bank, finans och försäkring. DNB ger dig möjlighet att köra den bil du vill ha oavsett om du funderar på att köpa, hyra eller leasa. DNB ger dig även tillgång till ett flertal tilläggstjänster som kommer att underlätta ditt bilinnehav.

Vid tecknande av nytt billån erbjuder DNB fritt låneskydd under de tre (3) första månaderna.
(Gäller för privatpersoner under 65 år samt för egenföretagare).

I samarbete med Trygg Hansa får du deras extra­laddade TryggaMil Försäkring som ger dig snabb hjälp om oturen är framme. Trygg Hansa bryr sig inte bara om bilen, utan även om dig!

Trygg-Hansa är en del av det danska försäkrings­bolaget Codan Forsikring som är ett av nordens största skade­försäkrings­bolag. Genom att erbjuda sina kunder service som avlastar hjälper de till både när olyckan är framme, men också när inget har hänt. Trygg-Hansa finns där i vått och torrt.

Bilvård för en grönare framtid! Eco Shine har som första företag i Skandinavien lyckats förena de bästa teknikerna för bilvård i det nordliga klimatet och är samtidigt 100% miljö­vänliga både i fråga om för­brukning och produkt­sortiment.

Mål­sättningen för vår verksamhet är att påverka miljön på ett positivt sätt och att hålla företagets klimat­avtryck till ett absolut minimum.

Vi är en CARFAX Advantage Dealer. När du ska köpa en begagnad bil så Kolla upp bilen direkt med CARFAX – rekommenderat av experter! Carfax erbjuder oberoende och pålitlig fordons­historik, besiktnings­historik, ägar­uppgifter och generella fordons­uppgifter. Carfax ambition är att du som blivande bilägare ska kunna fatta säkra och trygga köp­beslut. Försäkra dig om att bilen inte varit stulen, inte har manipulerad mätar­ställning, har god besiktnings­historik och ägar­uppgifter.

Bilgaranti för din trygghet! Vi är kvalitetsmedvetna och som kvalitetsmedvetna återförsäljare av fordon erbjuder vi en garanti till dig som köpare. GarantiDirekt tillhandahåller marknadens effektivaste system för hantering om något händer med ditt fordon, allt för att du som köpare ska få bästa möjliga service vart du än befinner dig. Vi har tre stycken fördefinerade paket. Large, Medium och Small paket vi kan erbjuda dig är avhängt av åldern på fordonet samt hur långt fordonet gått. Som tillägg kan vi även erbjuda en generös vägassistansförsäkring. Vägassistansförsäkringen ger dig hjälp om ditt fordon stannar och du inte kan köra vidare, på grund av t ex. motorstopp, bensinstopp eller punktering. Vid akut hjälp ring 0771-10 34 00.

GarantiDirekt är en produkt från Solid Försäkring. Solid Försäkring är Sveriges ledande försäkringsbolag inom specialiserade försäkringar. Solid Försäkring har lång erfarenhet av garantilösningar och är GarantiDirekts försäkrings- och uppdragsgivare.